Αναγνώστες

16.12.10

Η Mini ετοιμάζει το δικό της… αντι-Smart

Η Mini ετοιμάζει το δικό της… αντι-Smart

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010, 12:31
Η επιτυχία του Smart είναι γνωστή και με τις ανάγκες για μικρά αυτοκίνητα να αυξάνουν συνεχώς, δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να ακολουθούν αυτό το παράδειγμα. Άλλα μοντέλα όπως τα, Toyota IQ, το Fiat Topolino, που φημολογείται ότι θα παραχθεί τα επόμενα χρόνια, και άλλα με κάπως… μεγαλύτερο μέγεθος, κερδίζουν σημαντικά μερίδια αγοράς, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει πολύ ψωμί στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Mini σε γερμανική εφημερίδα, τους επόμενους μήνες ίσως ανακοινωθούν οι προθέσεις της εταιρείας για την κατηγορία των super mini αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, φημολογείται πως θα γίνει γνωστό ότι, η βρετανό-γερμανική φίρμα να κατασκευάσει ένα διθέσιο αυτοκίνητο, κάτι που αν γίνει πράξη θα προκαλέσει αναστάτωση στο αγοραστικό κοινό. Η Mini πάντως έχει δείξει τις… άγριες προθέσεις της και κυρίως τον τελευταίο καιρό, με την εισαγωγή του Countryman αλλά και την κίνηση να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC).

Σε κάθε περίπτωση ένα διθέσιο μικρό αυτοκίνητο από τη Mini θα άφηνε μόνο θετικές κριτικές και θα μεγάλωνε την αγωνία όλων για το τελικό αποτέλεσμα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010, 12:31

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=221852&cid=12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr