Αναγνώστες

15.2.11

16χρονη εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας!


14/02 

Συνελήφθη με τους συνεργούς της

Μια απίστευτη υπόθεση εξάρθρωσε την προηγούμενη βδομάδα η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου. Σε βάρος δυο αλλοδαπών γυναικών από τη Βουλγαρία, 16 και 21 ετών, του 56χρονου Βούλγαρου και του 56χρονου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για πορνεία - μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων.

Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού, ώστε να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη γυναίκα έναντι του ποσού των 70 ευρώ. Το ραντεβού κανονίστηκε με τη μεσολάβηση της ανήλικης κοπέλας, στην οποία μάλιστα κατέβαλε ο αστυνομικός τα χρήματα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 16χρονη, με τη συνεργασία του 56χρονου και του 54χρονου , έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, ενώ ο 56χρονος μετέφερε την 21χρονη στα ραντεβού.

Εκτός από τα 70 ευρώ του αστυνομικού στην κατοχή της ανήλικης βρέθηκαν άλλα 70 ευρώ από προηγούμενο ραντεβού, αλλά και δυο κινητά τηλέφωνα. Από την άλλη, ο 54χρονος βρέθηκε με το ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν επτά μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες. Τέλος, στην κατοχή του 56χρονου αλλοδαπού βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η αστυνομία αναζητά τη μητέρα της 16χρονης από τη Βουλγαρία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: www.lasithinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr