Αναγνώστες

11.2.11

Το φιλί του...."Θανάτου"!!!

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Το φιλί του...."Θανάτου"!!!


Στην αγκαλιά του αγαπημένου της ξεψύχησε μια νεαρή κοπέλα. Το πρώτο τους φιλί έμελλε να είναι και το τελευταίο της ζωής της. Έπασχε από...
μία σπάνια καρδιακή πάθηση.


Το πρώτο της φιλί έμελλε να είναι και το τελευταίο της ζωής της! Είναι η απίθανη ιστορία της 18χρονης Τζέμμα Μπένζαμιν που ο ντροπαλός χαρακτήρας της την σκότωσε.
Η νεαρή παίχτρια του Χόκει είχε φιλική σχέση τους τρεις τελευταίους μήνες με τον νεαρό Ντάνιελ Ρός. Ένα βράδυ μετά από μια εξόδό τους βρέθηκαν στο σπίτι του.


Το μοιραίο δεν άργησε. Η 18χρονη ξεψύχησε στην αγκαλιά του φίλου της μετά από ένα φιλί. Ο Ντάνιελ σάστισε και δεν πίστευε στα μάτια του. Προσπάθησε απεγνωσμένα να τη βοηθήσει αλλά ο θάνατός ήταν ακαριαίος. Κάλεσε το ασθενοφόρο και μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι η Τζέμμα έπασχε από μια σπάνια καρδιακή πάθηση, το σύνδρομο SADS.


Ό 21χρονος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία δηλώνοντας ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τη Ντάνιελ. "Βλεπόμασταν μια με δυο φορές την εβδομάδα. Ήταν ένα ντροπαλό κορίτσι". Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο πατέρας της Ντάλε "Η κόρη μου ήταν ένα ντροπαλό παιδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr