Αναγνώστες

6.2.11

Πήγαν για σκι στον Παρνασσό και... "έφαγαν πόρτα"

Πήγαν για σκι στον Παρνασσό και... "έφαγαν πόρτα"

Κυριακή, 06 Φεβρουάριος 2011 11:54

Από το χιόνι μέσα στο δρόμο που ξεπερνούσε το ένα μέτρο...

Περίμεναν πως και πως να χιονίσει για να πάνε για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Έκλεισαν δωμάτια για το Σαββατοκύριακο, αλλά τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο από την πλευρά της Αμφίκλειας-Πολυδρόσου (Σουβάλα) ήταν αδύνατη, αφού οι οδηγοί λίγο μετά το Πολύδροσο μέσα στο δρόμο συναντούσαν ένα "τείχος" χιονιού που ξεπερνούσε το ένα μέτρο.
Πολλοί επισκέπτες ακύρωσαν και έφυγαν ωρυόμενοι, ενώ σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκονται οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι δεν δούλεψαν τις γιορτές και περίμεναν πως και πως αυτό το Σαββατοκύριακο για να έχουν κόσμο.

Όπως είπαν στο LamiaReport επαγγελματίες της περιοχής ο δρόμος δεν άνοιξε από την πλευρά αυτή για το χιονοδρομικό, γιατί επικρατεί ένα "μπάχαλο" αφού έχουν μοιράσει σε τρεις διαφορετικούς φορείς την ευθύνη  για τον αποχιονισμό αυτού του δρόμου. Για το ένα κομμάτι είναι υπεύθυνος ο Δήμος, για το άλλο η Περιφέρεια και για το τρίτο που δεν ήταν ανοιχτό και υπήρχε το πρόβλημα είναι το ίδιο το χιονοδρομικό που το έχει αναθέσει σε ιδιώτη εργολάβο.

Κάποιοι όμως φρόντισαν να είναι ανοιχτή η πρόσβαση από την άλλη πλευρά, αυτή της Αράχωβας, εγείροντας έτσι πολλά ερωτηματικά, όπως έλεγαν οι αγανακτισμένοι επαγγελματίες του Πολυδρόσου.


http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr