Αναγνώστες

2.3.11

Πυροβολούσαν επί 10 δευτερόλεπτα συνεχώς τους αστυνομικούς


«Βροχή» οι πυροβολισμοί στου Ρέντη

01/03 

Πυροβολούσαν επί 10 δευτερόλεπτα συνεχώς τους αστυνομικούς

Με βολές κατά ριπάς «γάζωσαν» τους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωκαν, οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής στο Ρέντη, σύμφωνα με μαρτυρίες. Κάτοικος της περιοχής, σε ερώτηση αν είδε το γεγονός απάντησε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και έπεσε στο πάτωμα ακούγοντας τους πυροβολισμούς. «Δεν σταμάτησαν να ρίχνουν. Έριξαν πάρα πολλές φορές, σχεδόν επί 10 δευτερόλεπτα πυροβολούσαν συνεχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το συμβάν έγινε δίπλα στη συμβολή των οδών Περικλέους και Παντελή Νικολαϊδη. Το όχημα τύπου τζιπ, σύμφωνα με τα λεγόμενα των αστυνομικών, μπήκε ανάποδα στην οδό Περικλέους όπου οι δράστες έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί που είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό των άλλων τριών.

Αυτή τη στιγμή στο τόπο του συμβάντος βρίσκονται περισσότεροι από 150 αστυνομικοί που «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ έρευνες πραγματοποιεί και το ελικόπτερο της αστυνομίας. Το ασημί τζιπ εντοπίστηκε κοντά στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και οι δράστες αναζητούνται.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/133182/vrohi-oi-purovolismoi-stou-redi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr