Αναγνώστες

21.1.13

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΙΤΩΝ της 25ης Νοεμβρίου 2012, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε την ακόλουθη πρόταση και την έθεσε σε ψηφοφορία. Η Γενική Συνέλευση, μετά από διαλογική συζήτηση, την ενέκρινε ομόφωνα.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε πρόσφατη συνεδρίασή του, ξεκινώντας από τη φράση του Καταστατικού : «… σκοπός του Συλλόγου είναι …. Η επιδίωξη της ικανοποιήσεως παντός τοπικού ζωτικού προβλήματος της Μακρακώμης » δέχτηκε ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον Καλλικρατικό Δήμο Μακρακώμης με έδρα τη Σπερχειάδα, και που όλοι γνωρίζουμε, καθώς και αυτά που πρόκειται να συμβούν, που όλοι μπορούμε να προβλέψουμε αν δεν κινηθούμε προς άλλη κατεύθυνση, είναι κάτι παραπάνω από «τοπικό ζωτικό πρόβλημα της Μακρακώμης» και γι αυτό αποφάσισε ότι τα περί του Δήμου εμπίπτουν στους σκοπούς που περιλαμβάνει το Καταστατικό του Συλλόγου μας και επομένως πρέπει να ενεργοποιηθούμε για την αντιμετώπισή τους.
Ο τρόπος  με τον οποίο προτάθηκε να κινηθούμε είναι να κινητοποιήσουμε  όσο το δυνατόν περισσότερους συνδημότες μας από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, που συμφωνούν μαζί μας στην επιλογή να δημιουργηθεί, για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ένα  υπερκομματικό και υπερπαραταξιακό ψηφοδέλτιο με τους ικανότερους, που θα θελήσουν να κατέβουν ως υποψήφιοι και οι οποίοι θα φροντίζουν εξ ίσου για όλο το Δήμο και όχι για κάποια κομμάτια του επιλεκτικά (και ο νοών νοείτω).
Αυτή την πρόταση φέρνουμε προς συζήτηση στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση και , όταν ολοκληρωθεί η συζήτηση και τυχόν υπερψηφισθεί, καλούμε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή να γίνουν τα πρώτα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής .
Διευκρινίζουμε ότι στη Σ.Ε., η οποία θα διευρύνεται συνεχώς, θα συμμετέχουν όλοι όσοι συμφωνούν με την ιδέα και θέλουν να βοηθήσουν στην υλοποίησή της, είτε αργότερα θελήσουν να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια είτε όχι. Διευκρινίζουμε επίσης ότι δεν ψάχνουμε για τον επικεφαλής, αλλά για όλους που έχουν ενδιαφέρον και μεράκι για τα κοινά, ο δε επικεφαλής θα προκύψει στη πορεία και, αν είναι περισσότεροι από ένας οι υποψήφιοι, θα βρεθεί δημοκρατικός τρόπος να επιλεγεί ο ένας. Δεν πρόκειται να σκοντάψουμε εκεί.
Όλοι ζούμε τα σημερινά προβλήματα και όλοι ξέρουμε ότι, αν δεν αλλάξουμε ρότα τώρα αμέσως, το καράβι ΕΛΛΑΔΑ και επομένως και ο Δήμος μας, θα γίνει κομμάτια στα βράχια. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος χρόνος και φαίνεται ότι εμείς οι απλοί πολίτες και δημότες  είμαστε η τελευταία ελπίδα για την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο τους άλλους. Πρέπει να κινηθούμε μόνοι μας. Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο χώρος των χωριών μας, είναι γνωστός και μπορούμε να συμβάλουμε στην πρόοδό του, αρκεί να ενεργοποιηθούμε. Γι αυτό ακριβώς ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια από κάτω, από εμάς τους ίδιους και σας καλούμε να υπερψηφίσετε την πρόταση αυτή και να δηλώσετε συμμετοχή στη Συντονιστική Επιτροπή. Το ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις και γενικά η μεθοδολογία που θα ακολουθήσουμε θα αποφασιστούν από τη Σ.Ε., η οποία θα συνεδριάζει  πολύ τακτικά, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μακρακώμη και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας».
Μετά την έγκριση δήλωσαν συμμετοχή στη Συντονιστική Επιτροπή (η οποία συνεχώς θα διευρύνεται) οι :
1/ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ(210/93.44.002),2/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΣΟΣ(210/97.02.128),3/ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΜΑΡΙΑ(210/54.40.371),4/ΛΙΑΣΚΑΣ ΑΛΕΚΟΣ(210/68.33.784),5/ΝΕΛΛΑΣ ΝΤΙΝΟΣ(210/61.06.381),6/ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ(210/40.08.767),7/ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΤΕΛΗΣ(210/28.56.576),8/ΨΑΛΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(2294/076.508).
 Όσοι συμφωνούν με την  προσπάθεια και την πρωτοβουλία αυτή είναι ευπρόσδεκτοι στη Συντονιστική Επιτροπή και μπορούν να το κάνουν με ένα τηλεφώνημα σε οποιονδήποτε από τους πιο πάνω.


                                                                           ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr