Αναγνώστες

9.4.13

ekirikas



Εξέπεμψε τα σωστά μηνύματα η παρέλαση της Νέας Υόρκης

Του Δημήτρη Τσάκα
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η παρέλαση της 7ης Απριλίου 2013 στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης υπήρξε μια από τις πιο μαζικές των τελευταίων ετών. Οι ομογενείς παρέλασαν με ενθουσιασμό και εξέπεμψαν τα σωστά μηνύματα. Η 5η Λεωφόρος λίγες ώρες πριν την παρέλαση έμοιαζε άδεια, ενώ οι σημαίες στις κολώνες ήταν ελάχιστες. Μετά τις δώδεκα το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι μεταξύ της Λεωφόρου Μάντισον και της 5ης Λεωφόρου, από την 61η οδό μέχρι και την 66η περισσότερα »

Ελληνική και γαλανόλευκη η Πέμπτη Λεωφόρος στην παρέλαση 2013

Της Ελένης Καλογερά
Παιδιά της Κύπρου, με τοπική ενδυμασία, αφοσιωμένα στο πνεύμα της  Ελληνικής Παρέλασης που είναι επίσης γεμάτο από τη δοκιμασμένη πατρίδα τους,από τα κατεχόμενα ως και τη σημερινή οικονομική κρίση. περισσότερα »

Υμνος ψυχής της Ομογένειας της Νέας Αγγλίας για την Ελλάδα η παρέλαση

Του Θεόδωρου Καλμούκου
ΒΟΣΤΩΝΗ. Υμνος τρανός της ψυχής αγάπης και τιμής ανάκρασμα καρδιάς λατρείας και προβολής βγήκε από τα σπλάχνα και το στόμα της Ομογένειας της Νέας Αγγλίας το απόγευμα της Κυριακής και δόνησε τη Βοστώνη, την Αθήνα της Αμερικής, διατρανώνοντας πως «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», διότι δεν θα φτάσει το δάκρυ όλου του κόσμου για να την κλάψει. Ομογενείς κάθε ηλικίας από νήπια 7 μηνών μέχρι ηλικιωμένοι 85 ετών και πάνω, παιδιά, νιοι, μεσήλικες και γέροντες με μια ψυχή, με μια περισσότερα »

πηγή: http://www.ekirikas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr