Αναγνώστες

22.10.13

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»


 

Όπως είναι γνωστό, απευθυνθήκαμε στους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Μακρακώμης (από τον περασμένο Δεκέμβριο), προτείνοντας την ιδέα να δημιουργηθεί μια ανεξάρτητη κίνηση για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, από αυτούς που θα ενδιαφερόταν  να εφαρμόσουν, αν εκλεγούν, αυτό  που εννοούν  οι τρεις αυτές μικρές  λέξεις: όλοι για όλους.

Χρησιμοποιήσαμε τη μέθοδο της παρουσίασης της ιδέας  στέλνοντας επιστολές  :

-          Στους  50 Πολιτιστικούς και λοιπούς Συλλόγους του Καλλικρατικού μας Δήμου

-          Στις 15 εφημερίδες που εκδίδουν κάποιοι από τους παραπάνω Συλλόγους

-          Σε 300 και πλέον συνδημότες μας ονομαστικά, προσπαθώντας να μην αφήσουμε έξω καμία Κοινότητα.

 

Η αρχική 8μελής Συντονιστική Επιτροπή διευρύνθηκε και έφτασε τα 29 μέλη.

 

Όλα τα μέλη της διευρυμένης Συντονιστικής Επιτροπής έκαναν  τις δικές τους προσωπικές επαφές.

Τα αποτελέσματα όλων αυτών των προσπαθειών είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που με κάποιο τρόπο έμαθαν την ιδέα (και είναι πάρα πολλοί) συμφώνησαν ότι είναι πολύ καλή ιδέα και ευχήθηκαν να αποδώσει καρπούς.

 Η Συντονιστική Επιτροπή θεωρεί ότι  επιτεύχθηκε ο στόχος της, που ήταν να διαδώσει την ιδέα αυτή και να προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιων συνδημοτών μας να αναλάβουν να την υλοποιήσουν. Πράγματι, κάποιοι συνδημότες μας έδειξαν ενδιαφέρον και άρχισαν ήδη  διερευνητικές  διαδικασίες, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να ολοκληρωθούν στον κατάλληλο χρόνο.

Η άποψή μας είναι ότι τίποτε δεν βιάζει, με δεδομένο ότι δεν ξέρουμε καν με ποιό νόμο θα διεξαχθούν οι εκλογές και φυσικά «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Πέρα απ’ αυτό, οι πρωτοβουλίες πλέον ανήκουν σ’ αυτούς που έδειξαν ή θα δείξουν σχετικό ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε ότι η Συντονιστική Επιτροπή δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλάει για λογαριασμό της και ότι από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι ο Σύλλογος των απανταχού  Μακρακωμιτών είχε μεν την αρχική ιδέα, αλλά την ευθύνη για τα περαιτέρω θα είχε και έχει μόνο η Συντονιστική Επιτροπή.

Τέλος, σημειώνουμε ότι είχαμε και διατηρούμε το αποκλειστικό δικαίωμα να αποφασίζουμε εσωτερικά, να μην επηρεαζόμαστε από σχόλια και κυρίως να μη ξεφύγουμε από το στόχο μας που είναι το καλό όλου του Καλλικρατικού Δήμου Μακρακώμης, καλλιεργώντας ομόνοια και ΟΧΙ διχόνοια. Για μας δεν υπάρχει το εμείς και εσείς (ή οι άλλοι) παρά μόνο το ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (18/10/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr