Αναγνώστες

21.2.14

ΣΥΣΚΕΨΗ 20/2/2014



ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

(ΣΥΣΚΕΨΗ 20/2/2014)
1.- Έγινε ενημέρωση των μελών : για το ΚΑΛΕΣΜΑ που έκανε «ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ» για ανοιχτή συγκέντρωση προς τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Μακρακώμης (του πρώην Δήμου Μακρακώμης) εν όψει των επερχομένων δημοτικών εκλογών, για τη 17η Φεβρουαρίου 2014 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος.
Όσα από τα μέλη μας το έμαθαν πριν από τη συνάντηση ειδοποίησαν και όσους ο καθένας μπόρεσε.
2.- Έγινε ενημέρωση των μελών  για τα όσα περίπου συζητήθηκαν (όπως τα πληροφορηθήκαμε) :
- υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από Μακρακωμίτες και από άλλα χωριά
- έγινε εποικοδομητικός διάλογος με ποικίλες προτάσεις, μία από τις οποίες ήτανε του συνδημότη μας Ματθαίου Γρ. Σκούρα, ο οποίος έστειλε και διαβάστηκε επιστολή του, της οποίας η τελευταία της παράγραφος λέει: «Σε περίπτωση που αποφασισθεί η υλοποίηση του Εγχειρήματος τίθεμαι στη διάθεσή σας, ως Επικεφαλής ή ως Απλό Μέλος του Συνδυασμού που θα σχηματισθεί».
- αποφασίστηκε να γίνει και νέα συγκέντρωση, στον ίδιο χώρο την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μμ.
- ορίστηκε μικρή συντονιστική επιτροπή, για να φροντίσει την όσο δυνατόν μεγαλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή.
3.- Μετά από διεξοδική συζήτηση ομόφωνα αποφασίστηκε η παρακάτω δήλωση :
Χαιρόμαστε, συμφωνούμε, συμπαραστεκόμαστε και ευχόμαστε να πετύχει η προσπάθεια συγκρότησης  ανεξάρτητου από κόμματα και παρατάξεις ψηφοδελτίου, το οποίο  θα καλύπτει όλο το χώρο του Καλλικρατικού Δήμου μας και καλούμε όσους θα συμμετάσχουν σ’ αυτό να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να φέρουν καινούργιο πνεύμα στις σχέσεις τους με τους πολίτες και με τις διαδικασίες λειτουργίας του Δήμου.
4.- Επίσης, να ενημερώσουμε σχετικά όσα από τα μέλη μας δεν παραβρέθηκαν στη σημερινή συνάντησή μας, καθώς και όσους συνδημότες μας μπορεί ο καθένας, για την συγκέντρωση της 24ης Φεβρουαρίου 2014, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Μακρακώμης και ώρα 7.00μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr