Αναγνώστες

26.3.14

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση 6/3/2014

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση 6/3/2014

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»
Την 6η Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 η νέα δημοτική κίνηση «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» με επικεφαλής το Στρατηγό ε.α. κ. Ματθαίο Σκούρα, πραγματοποίησε στο δημοτικό κατάστημα Μακρακώμης την πρώτη της ανοιχτή συνάντηση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν δημότες από όλα σχεδόν τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μακρακώμης και εδόθη η δυνατότητα σε όποιον από τους παρευρισκομένους ήθελε να μιλήσει.
Η συνάντηση ξεκίνησε με ομιλία του κ. Ν.Διαμαντή, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μακρακώμης,  ο οποίος παρουσίασε τον επικεφαλή του συνδυασμού κ. Ματθαίο Σκούρα και την επαγγελματική του διαδρομή μέχρι σήμερα.
Η συνέχεια ανήκε στον κ. Ματθαίο Σκούρα ο οποίος αφού έκανε μια γρήγορη αναδρομή στην επαγγελματική του σταδιοδρομία προχώρησε και επικεντρώθηκε στις βασικές αρχές της νέας δημοτικής κίνησης αλλά και στο πολιτικό της στίγμα. 
Η συνάντηση στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού καταστήματος, έγινε σε καλό κλίμα και οι ομιλίες που ακούστηκαν βοήθησαν στον εποικοδομητικό διάλογο.   
Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αποκλείονται να υπάρξουν εκπλήξεις από πλευράς του συνδυασμού.
Διαβάστε παρακάτω την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του κ. Ματθαίου Σκούρα όπως αυτή διανεμήθηκε.
«ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»
                                                                             6 Μαρτίου 2014
Κυρίες και Κύριοι, καλησπέρα σας. 
Για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι ο Υπτγος ε.α. Σκούρας Ματθαίος από την Τσούκα, απ’ όπου άρχισα να αγναντεύω την πανέμορφη περιοχή μας με τα χωριά μας τα οποία, διοικητικά ενωμένα, αποτελούν το διευρυμένο Δήμο μας.
Σήμερα, μετά από μια σταδιοδρομία 37 ετών στον Ελληνικό Στρατό, εφοδιασμένος με πολλές εμπειρίες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες σε θέσεις υψηλής ευθύνης στο Στρατό και σε αντίξοες συνθήκες ειρηνευτικών επιχειρήσεων και διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό, αποφάσισα να τεθώ στη διάθεσή σας ως επικεφαλής  στην κοινή, δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα προσπάθεια για τη δημιουργία της  νέας Δημοτικής κίνησης «ΕΝΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».
Πιστεύοντας απόλυτα στις δυνατότητες του τόπου μας και στους ανθρώπους του, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και με δυναμικό τρόπο δράσης να πετύχουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των δυνάμεων του Δήμου μας, για την άριστη οργάνωση και λειτουργία όλων των υπηρεσιών του, με στόχο την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  συνθηκών βελτίωσης των υποδομών και συνθηκών διαβίωσης της περιοχή μας, την  εκμετάλλευση των ευκαιριών ανάπτυξης, την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών μας πόρων και την αναβάθμιση του αθλητισμού. 
Πιστεύουμε  ότι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε, να βαδίσουμε δυναμικά προς το Μέλλον,  χωρίς αγκυλώσεις και δεσμεύσεις του παρελθόντος γιατί ο τόπος, μας έχει ανάγκη ΟΛΟΥΣ.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου ανεξαρτήτως παρατάξεως και περιοχής για την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη του εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr