Αναγνώστες

6.3.14

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 5.3.2014

Αφού αλληλοενημερωθήκαμε, για την ιδιαίτερα για εμάς ευχάριστη είδηση, της ανάληψης της ευθύνης του επικεφαλής του νέου Δημοτικού Συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» από το μέλος της Συντονιστικής μας Επιτροπής  κ. Μάκη Σκούρα και την παράκλησή του : «για επικοινωνία προκειμένου να συμμετάσχει η πρωτοβουλία ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με υποψηφίους», συνεχίσαμε την συζήτηση και καταλήξαμε σε ομόφωνη απόφαση να απευθύνουμε στον αγαπητό μας Μάκη την επιστολή/e-mail που ακολουθεί :
Αγαπητέ Μάκη,
Τα 28 μέλη της Συντονιστικής μας Επιτροπής, της οποίας εσύ αποτελούσες, μέχρι πριν λίγο, το 29ο μέλος της, χάρηκαν πάρα πολύ για την εξέλιξη αυτή και θεωρούν καθήκον τους να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην επιτυχία του εγχειρήματος, που ξέρουν φυσικά πόσο δύσκολο είναι, στον λίγο χρόνο που απομένει ως τις εκλογές.
Θέλουμε, λοιπόν, να ξέρεις ότι έχεις την άμεση συμπαράστασή μας, τις ολόθερμες ευχές μας για επιτυχία και ότι έχουμε ήδη αρχίσει όλοι μας απανωτές επαφές με τηλέφωνα και δια ζώσης για εξεύρεση ικανών ατόμων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού σου.
Όπως πολύ καλά ξέρεις, οι προσπάθειες όλων μας πρέπει να κατευθυνθούν και σε πρόσωπα νέα στην ηλικία, πρωτοεμφανιζόμενα στο στίβο των δημοτικών εκλογών και ικανών να προσφέρουν στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τέλος, πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές μας θα αποδώσουν πολλούς καρπούς τόσο στην προετοιμασία του ψηφοδελτίου, όσο και κατά την ημέρα «της κρίσεως». Πρώτος στόχος η δεύτερη Κυριακή.
Φιλικά και με πολλές ευχές για επιτυχία,

Η Συντονιστική Επιτροπή του «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr