Αναγνώστες

10.1.11

Μητέρα σωτήρας για εννέα

Μητέρα σωτήρας για εννέα

Η ηρωική επέμβαση μιας μητέρας εγκύου έσωσε από τις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι της, τα εννέα της παιδιά, χάρη στην ψυχραιμία της. Έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία, καθώς μόνο δύο δωμάτια απέμειναν για να στεγάσουν 13 μέλη της οικογένειας
Περίσσιο θάρρος έδειξε μια 30χρονη έγκυος μητέρα εννέα παιδιών όταν το σπίτι της  έπιασε φωτιά και τα παιδιά της κινδύνευαν άμεσα από τις φλόγες.
Όλα έγιναν στο χωριό Βάλμη της Ηλείας και η Μαίρη Διαμαντοπούλου βρισκόταν  στο σπίτι με τα πεθερικά της και τα  εννιά παιδιά της όταν άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού. Ένα βραχυκύκλωμα της τηλεόρασης ήταν αρκετό για να επεκταθεί η φωτιά.
Η 30χρονη αψηφώντας τον κίνδυνο και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στον έκτο μήνα της κύησης, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έσωσε την  οικογένειά της. Αντιδρώντας ψύχραιμα άρπαξε το λάστιχο από την αυλή και αφού κατάφερε να ανέβει στο παράθυρο του δωματίου άρχισε να σβήνει τη φωτιά.
Οι γείτονες με κουβάδες και λάστιχα προσπαθώντας να βοηθήσουν τη γυναίκα, βγάζοντας παράλληλα τα παιδιά και τους ανήμπορους ηλικιωμένους που είχαν εγκλωβιστεί στο σπίτι.
Ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της γυναίκας κανείς δεν έπαθε κακό ενώ το σπίτι υπέστη εκτεταμένες ζημιές και καταστράφηκαν όλα τους τα ρούχα. Η οικογένεια βρίσκεται σε δεινή θέση ζητώντας από τη πολιτεία να τους παραχωρήσει μια λυόμενη κατοικία μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με 13 μέλη της οικογένειας να μένουν πλέον στο σαλόνι και τη κουζίνα του σπιτιού.

http://news247.gr/ellada/evgale_ta_paidia_apo_flegomeno_spiti.745342.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr