Αναγνώστες

10.1.11

Κρούσματα μηνιγγίτιδας;

Κρούσματα μηνιγγίτιδας;

Την περίπτωση να υπάρχει και δεύτερος θάνατος από κρούσμα μικροβιακής μηνιγγίτιδας εξετάζουν οι αρμόδιοι γιατροί στη χώρα. Μετά το περιστταικό στο Βόλο, μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη Θεσσαλονίκη.


Μέσα στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη στο Ειδικών Παθήσεων, απεβίωσε μία γυναίκα, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Παπαγεωργίου, το οποίο εφημέρευε, όπου οι γιατροί διέγνωσαν μικροβιακή μηνιγγίτιδα, οπότε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο αρμόδιο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων.
Να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σε ιδιωτική μαιευτική κλινική , στην οποία προληπτικά έχουν ληφθεί μέτρα ενώ έχουτν σταλεί δείγματα για καλλιέργεια ώστε να εξακριβωθεί ποιο είναι το είδος της μηνιγγίτιδας.
Ωστόσο, μία είδηση της τελευταίας στιγμής ίσως αλλάξει τα δεδομένα καθώς κατά τη διενέργεια της νεκροψίας στην 20χρονη φοιτήτρια, η οποία απεβίωσε εξαιτίας μικροβιακής μηνιγγίτιδας, δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να παραπέμπουν σε αυτήν.
Έτσι, οι γιατροί πήραν παραπάνω δείγματα τα οποία θα στείλουν και για άλλους ελέγχους.

http://news247.gr/ellada/anepivevaiwto_akoma_kai_to_prwto.745489.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr