Αναγνώστες

10.1.11

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης













Ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Γιώργος Μαργαρίτης, με αποτέλεσμα την περασμένη Δευτέρα και ύστερα από ένα «γεμάτο» τριήμερο εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso. Ο τραγουδιστής ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να μεταβεί στο νοσοκομείο…
Στην αρχή, θεώρησαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη χολή του όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα προερχόταν από μια κήλη, η οποία δεν είχε αντιμετωπιστεί εγκαίρως, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρή κρίση με έντονους πόνους. Έτσι ο Γιώργος Μαργαρίτης μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πλέον είναι καλύτερα, βρίσκεται σε ανάρρωση ύστερα από την επέμβαση και όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso και σε 15 μέρες θα επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα νοσηλεύτηκαν μετά από αιφνίδια προβλήματα υγείας η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Καρράς.

http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=2117&utm_source=feedburner&utm_medium=email&

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr