Αναγνώστες

19.2.11

Η χλιδάτη ζωή ενός μαστροπού!

Η χλιδάτη ζωή ενός μαστροπού!
26 ΣΠΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αμύθητες περιουσίες, χλιδάτη ζωή, πολυτελέστατες βίλες και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνει ένας μεγάλος μαστροπός!
  
Σύμφωνα με στοιχεία που έχει αλιεύσει η «Espresso», πριν από μια πενταετία στην Ελλάδα δραστηριοποιούνταν 26 μεγάλες σπείρες «εισαγωγής» γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη, τις οποίες προωθούσαν στην πορνεία, είτε σε οίκους ανοχής, στριπτιζάδικα, κακόφημα μπαρ είτε μέσω ροζ αγγελιών. Αυτή η δραστηριότητα αποφέρει στους μαστροπούς δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα - και μάλιστα αφορολόγητα.
 
Αλβανός μαστροπός που έκανε «δουλειές» μέσω Διαδικτύου, σε συζήτηση που είχε με αξιωματικό της Ασφάλειας, ο οποίος τον συνέλαβε, του εξήγησε με απλά λόγια την... ευκολία του «επαγγέλματος»: «Η γυναίκα είναι το μοναδικό εμπόρευμα που το κλοτσάς και πάει μόνο του στον πελάτη» άκουσε τον μαστροπό να του λέει και ο αστυνομικός έμεινε εμβρόντητος.

Βέβαια, όταν άνοιξαν οι λογαριασμοί του Αλβανού σε τράπεζες της πατρίδας του, τότε ο συγκεκριμένος αστυνομικός κατάλαβε τι ακριβώς του έλεγε ο μαστροπός που είχε αδυναμία στα ακριβά τζιπ. Τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ βρέθηκαν στον λογαριασμό του 35χρονου έπειτα από σήμα των ελληνικών αρχών! Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που δεσμεύονται χρήματα στην αλλοδαπή για αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Ελλάδα.

Αυτή την εποχή πάντως, χάρη στην καλή δουλειά της ΕΛ.ΑΣ., οι 26 μεγάλες σπείρες που δραστηριοποιούνται στην πορνεία ανήκουν στο παρελθόν. Ο νέος προϊστάμενος στο Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος έχει καταφέρει απανωτά και καίρια χτυπήματα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης και πορνείας γυναικών, με αποτέλεσμα στη χώρα να δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή μόλις πέντε οργανωμένες συμμορίες.


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Πολυκατοικίες, αγορά πολυτελών σκάφων, δημιουργία επιχειρήσεων, ακόμη και χρηματιστηριακές εταιρείες ιδρύουν οι μαστροποί προκειμένου να «ξεπλένουν» με ασφάλεια το παράνομο μαύρο χρήμα από την πορνεία. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η τελευταία σπείρα που εξάρθρωσε η Ασφάλεια, όπου τέσσερις Ρουμάνες που είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος τις υποχρέωναν να δέχονται τουλάχιστον πενήντα πελάτες τη μέρα, έναντι του ποσού των 20 ευρώ έκαστος. Δηλαδή, μόνο από μία γυναίκα το κύκλωμα έβαζε στην... τσέπη 1.000 ευρώ ημερησίως. Με άλλα λόγια, 4.000 ευρώ την ημέρα και από τις τέσσερις δυστυχισμένες γυναίκες που βασανίζονταν άγρια από τους μαστροπούς προκειμένου να δέχονται τους πελάτες.

Και σε αυτό το κύκλωμα αρχηγός φέρεται να είναι ένας Ελληνας που κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη και αναζητείται. Μάλιστα, οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος γι’ αυτό τον άνθρωπο αναφέρουν πως έμενε σε μια πολυτελή θαλαμηγό, ελλιμενισμένη στη μαρίνα του Φλοίσβου, κυκλοφορούσε με Πόρσε και τζιπ Μερσεντές, ενώ κάθε βράδυ ήταν πρώτο τραπέζι πίστα σπαταλώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για τη διασκέδασή του. Χαρακτηριστική επίσης είναι η περίπτωση γνωστού νονού της νύχτας που τα τελευταία χρόνια το είχε ρίξει στα «ροζ ραντεβού», κερδίζοντας από αυτή τη δραστηριότητα αμύθητα ποσά, τα οποία θα «ξέπλενε» μέσω χρηματιστηριακής εταιρείας που ήταν έτοιμος να ιδρύσει προτού συλληφθεί από το «μακρύ χέρι» του νόμου.

Πριν από μερικούς μήνες η Ασφάλεια έβαλε λουκέτο σε τουλάχιστον δέκα παράνομους οίκους ανοχής στις ακριβές περιοχές της Αττικής και προσήγαγε έναν Ελληνα τον οποίο θεωρούσε ως τον εγκέφαλο του κυκλώματος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζούσε σε μια έπαυλη στα βόρεια προάστια, ενώ στο χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ! Ο ίδιος δήλωνε επιχειρηματίας, όμως χωρίς συγκεκριμένο αντικείμενο ή γραφεία εταιρείας. Οταν οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φτάσει δύο δικηγόροι που ρωτούσαν γιατί κρατείται ο... επιχειρηματίας.

Τελικά, την επόμενη μέρα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και το ΣΔΟΕ καθώς ο «επιχειρηματίας» είχε στην ιδιοκτησία του τέσσερις πολυκατοικίες σε περιοχές-φιλέτα, αλλά έκανε φορολογική δήλωση που δεν ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ τον χρόνο!


Στα ίχνη κυκλώματος που δίνει «μοντέλες» σε βαριά πορτοφόλια
Στα ίχνη του μεγαλύτερου κυκλώματος μαστροπών που κυκλοφορούν στις high γειτονιές της Αθήνας και προμηθεύουν με όμορφες «μοντέλες» τα κρεβάτια της υψηλής κοινωνίας βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για σπείρα που απευθύνεται μόνο σε «βαριά» πορτοφόλια καθώς η ώρα για ένα από τα κορίτσια του κυκλώματος κοστίζει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 400 ευρώ, ενώ ολόκληρη η βραδιά ξεκινά από τα 1.000 ευρώ και ανάλογα με τα οικονομικά προσόντα και τα βίτσια του πελάτη η τιμή είναι δυνατόν να εκτοξευτεί στα 3.000 ευρώ! Το κύκλωμα έχει απλώσει τα «πλοκάμια» του σε πολλές από τις λεγόμενες καλές γειτονιές της Αθήνας προκειμένου να «ψαρεύει» τους φορτωμένους με χρήμα πελάτες που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία για μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ. Η αρχή του τέλους για το πολυδαίδαλο κύκλωμα, το οποίο φαίνεται να έχει επαφές και με την Ευρώπη όπου «στέλνει» τις καλλίγραμμες νεαρές που έχουν πέσει στα δίχτυα του, ξεκίνησε έπειτα από τη σύλληψη ενός αλλοδαπού που προωθούσε καλλίγραμμες νεαρές σε κυρίους υπεράνω υποψίας.

Η σύλληψη
Ο νεαρός αλλοδαπός που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να μιλά στο κινητό του και να κλείνει άλλο ένα ακριβό ερωτικό ραντεβού κυκλοφορούσε με ακριβά τζιπ και ξόδευε αφειδώς χρήματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Την ίδια μέρα συνελήφθησαν και δύο «λαγουδάκια» του κυκλώματος που είχαν κλείσει ραντεβού με αστυνομικούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως δήθεν επιχειρηματίες.

Από εκεί και έπειτα, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίστηκαν την υπόθεση κατάλαβαν πως απλά είχαν εξαρθρώσει ένα κομμάτι του πολυδαίδαλου κυκλώματος και πλέον οι έρευνες έπρεπε να επικεντρωθούν στον εντοπισμού του εγκεφάλου. Οι δύο κοπέλες είπαν στους αστυνομικούς εκείνα που γνώριζαν, κάνοντας λόγο για αρχηγό του κυκλώματος, ο οποίος είναι Ελληνας, χωρίς όμως να δώσουν άλλα στοιχεία.

Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί αναφέρουν πως το κύκλωμα έχει «στρατολογήσει» κάποιους νεαρούς με γνωριμίες στη showbiz, που «ψαρεύουν» επίδοξες σταρλετίτσες, τις οποίες στη συνέχεια προωθούν σε «ακριβά κρεβάτια» της Αττικής. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι μαστροποί που κινούνται στα σαλόνια της Αθήνας και τα glamour κέντρα διασκέδασης έχουν επαφές με «συναδέλφους» τους στην Ευρώπη, οι οποίοι επίσης «κλείνουν» δουλειές για τις hot κοπέλες τους.

Οι πληροφορίες της «Espresso» κάνουν λόγο για μεσήλικες Ευρωπαίους πελάτες που διαθέτουν τα χρήματα ώστε να πληρώσουν τα έξοδα διαμονής της Ελληνίδας νεαρής καλλονής που θα τους κρατήσει ερωτική συντροφιά και θα τους ικανοποιήσει τις πιο κρυφές σεξουαλικές τους επιθυμίες για μια ολόκληρη νύχτα. Ολα αυτά, βέβαια, αρκεί να έχουν πάνω από 3.000 ευρώ διαθέσιμα να ξοδέψουν γι’ αυτή τη νύχτα...


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1333017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr