Αναγνώστες

7.2.11

"Έφυγε" ο Gary Moore

"Έφυγε" ο Gary Moore    
δημιουργία:6/2/2011 10:42 μμ  τελευταία ενημέρωση:7/2/2011 6:08 μμ 
Πέθανε το Σάββατο στην Ισπανία, όπου περνούσε τις διακοπές του, ο 58χρονος κιθαρίστας μουσικών ροκ και μπλουζ, Gary Moore, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή, στο Λονδίνο, ο μάνατζέρ του.
 
Οι συνθήκες του θανάτου του μουσικού παραμένουν έως τώρα άγνωστες, καθώς ο μάνατζέρ του μιλώντας με τον Τύπο δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτές.
Ο Gary Moore καταγόταν από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (Ολστερ). Ο καλλιτέχνης κέρδισε ευρύτερη δημοσιότητα όταν έγινε μέλος στο συγκρότημα Thin Lizzy, το 1973.
  
Όμως εκτός αυτού, ο Gary Moore έκανε και μία αξιοπρόσεκτη «μοναχική» σταδιοδρομία, στο χώρο της μουσικής ψυχαγωγίας, αποκτώντας ένα «προσωπικό» μουσικό κοινό. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν τα τραγούδια "Still Got The Blues" και "Empty Rooms".
Ο θάνατος του συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής. Ο ντράμερ των Thin Lizzy Brian Downey δήλωσε πως ο θάνατος του G. Moore ήταν σοκαριστικός, ενώ ο κιθαρίστας Scott Gorham τόνισε πως ήταν ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης και άνθρωπος.

Ακόμη, πολλοί καλλιτέχνες με μηνύματα τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να δηλώσουν τα συλλυπητήρια τους και τη θλίψη τους για τον χαμό του. Μεταξύ των καλλιτεχνών που ήδη αναφέρθηκαν συγκλονισμένοι στον θάνατο του Gary Moore είναι και οι Bryan Adams και Henry Rollins.

http://www.ant1online.gr/showbiz/News/Pages/20112/d6c5a2cf-5c1e-405d-b5d4-57b9042fe88c.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr