Αναγνώστες

4.3.11

Έσφαξαν 30 αρνιά και τα… λάστιχα των αυτοκινήτων!

Στον δήμο Σαπών της Ροδόπη
web only
04/03/2011  12:38


    Η  φρικιαστική μόδα της ομαδικής σφαγής ζώων χωρίς προφανή αιτία, που έχει αναστατώσει τον τελευταίο καιρό την Κρήτη,  έφτασε ως την μακρινή Ροδόπη όπου άγνωστοι εξολόθρευσαν με άγριο τρόπο ένα ολόκληρο κοπάδι προβάτων! Όμως, οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά ξέσχισαν με το ίδιο μαχαίρι και τα ελαστικά πέντε οχημάτων που βρίσκονταν έξω από το μαντρί!

    Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού, ένας κτηνοτρόφος πατέρας δύο παιδιών, ένιωσε τον κόσμο να χάνεται βλέποντας τα 30 ζώα του σφαγμένα μέσα στο αυτοσχέδιο μαντρί του στην Αρίσβη, ένα χωριό στον δήμο Σαπών της Ροδόπης. Οι δράστες είχαν απομονώσει τα σκυλιά του σε άλλο χώρο, ώστε να μην τους επιτεθούν και είχαν περάσει από όλα τα παχνιά σφάζοντας όλα τα αρσενικά και θηλυκά πρόβατα!

    Άγνωστο  παραμένει ποια ανθρώπινα ένστικτα  μπορεί να ξύπνησαν μέσα τους, ώστε να αφήσουν ζωντανά τα μικρά αρνάκια που βρέθηκαν κουρνιασμένα δίπλα στις νεκρές μητέρες τους! Όμως, δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν όλα τα λάστιχα από δύο τρακτέρ και τρία ΙΧ αυτοκίνητα, δείχνοντας ότι ήθελαν να κάνουν κακό. Άλλωστε, είναι προφανές πως η αιτία του μακελειού δεν ήταν η ζωοκλοπή, αφού κανένα ζώο δεν λείπει. Το περίεργο είναι ότι οι δράστες δεν δίστασαν να αφήσουν παντού ίχνη από τα παπούτσια τους, τα οποία προσπαθούν να αξιοποιήσουν οι αστυνομικοί.

    http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=109522

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    fm-1 News

    News live !

    Econews live news gr