Αναγνώστες

23.3.11

Μητέρα κάνει botox στην 8χρονη κόρη της για να γίνει σταρ!

Της Κατερίνας Αθανασίου
Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο…

Μητέρα κάνει botox στην 8χρονη κόρη της για να γίνει σταρ!

web only
23/03/2011  20:56

 
Σαν όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της, η 8χρονη Britney Campbell αρέσκεται στο να χορεύει στους ρυθμούς της Lady GaGa, να ασχολείται με τo make up της μαμάς της και να παρακολουθεί την παιδική μόδα.

Όμως το παιχνίδι της ομορφιάς και της ματαιοδοξίας για την μικρή Britney δεν σταματάει εκεί. Η μητέρα της που είναι αισθητικός την προορίζει για μοντέλο, ηθοποιό ή τραγουδίστρια και γι’ αυτό κάθε τρεις μήνες της κάνεις ενέσεις botox.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η 34χρονη Kerry από το Birmingham ξαπλώνει την ίδια της την κόρη στο κρεβάτι της αισθητικού και τις κάνει ενέσεις στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, τα χείλια και όπου αλλού χρειάζεται.

Η Kerry που μεγαλώνει μόνης της την κόρη της, της κάνει και αποτρίχωση με κερί γιατί όπως λέει με τα χρόνια οι θύλακες της τρίχας θα αδυνατίσουν και δεν θα βγαίνουν όταν θα ενηλικιωθεί.

Η μητέρα του κοριτσιού με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι προμηθεύεται τα προϊόντα ομορφιάς από το ίντερνετ. Θεωρεί δε πως είναι τα καλύτερα και θα βοηθήσουν την κόρη της να γίνει διάσημη από πολύ μικρή ηλικία.

«Αυτά που κάνω στην Britney τώρα θα την βοηθήσουν να γίνει μια σταρ. Ξέρω ότι μια μέρα η κόρη μου θα γίνει μοντέλο, ηθοποιός ή τραγουδίστρια και χρησιμοποιώντας αυτές τις πρωτοποριακές θεραπείες το πρόσωπο της θα διατηρείται πάντα νέο και σφριγηλό. Είμαι σίγουρη ότι όσοι διαβάσουν αυτό το θέμα θα με θεωρήσουν ανεύθυνη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι όλα τα προϊόντα τα δοκιμάζω πρώτα στον εαυτό μου. Το μόνο που θέλω για την Britney είναι να γίνει μια σούπερ σταρ και η ζωή της να ξεκινήσει πιο εύκολα. Συμβουλεύω τις μητέρες που έχουν κόρες να κάνουν το ίδιο», είπε η Kerry στην Sun.

Πάντως η Kerry δηλώνει υπερήφανη που η κόρη της είναι το πρώτο παιδί στον κόσμο που κάνει botox και παρόλο που οι γιατροί και οι πλαστικοί χειρουργοί συνιστούν το botox σε ενήλικους η Kerry λέει πως η Britney δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο.







http://www.protothema.gr/world/article/?aid=113005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr