Αναγνώστες

8.2.11

Νεωκόρος έδειρε κλέφτη σε εκκλησία!


Νεωκόρος-κομάντος εξουδετέρωσε κλέφτη! Σκηνές από ταινία περιπέτειας κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος εκκλησίας στον Τίρναβο Λάρισας, με πρωταγωνίστρια μία σούπερ γιαγιά, η οποία βλέποντας έναν νεαρό να επιχειρεί να κλέψει το παγκάρι, του όρμησε με κλοτσιές και μπουνιές. Εκείνος, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τη μανία της, τη δάγκωσε στο χέρι και τράπηκε σε φυγή!

Το περιστατικό συνέβη όταν ο δράστης μπήκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τιρνάβου, αφού προηγουμένως είχε σιγουρευτεί ότι στο εσωτερικό της εκκλησίας δεν υπήρχε κανείς.

Πράγματι, όταν μπήκε δεν υπήρχε ψυχή και νυχοπατώντας κατευθύνθηκε στο παγκάρι, το οποίο προσπάθησε να ανοίξει. Βλέποντας ότι ήταν κλειδωμένο δεν δίστασε να το σπάσει, ενώ με σβέλτες κινήσεις άρπαξε τα λιγοστά χρήματα που υπήρχαν μέσα και τα έβαλε στην τσέπη του. Η 72χρονη νεωκόρος, όμως, που είχε βγει για κάτι δουλειές, επιστρέφοντας στον ναό άκουσε κάτι περίεργους θορύβους. Μπήκε μέσα και κατευθύνθηκε προς το παγκάρι, όπου έκπληκτη είδε έναν νεαρό να παίρνει τα χρήματα.

Η ηλικιωμένη δεν πτοήθηκε καθόλου και δίχως δεύτερη σκέψη όρμησε καταπάνω του χτυπώντας και κλοτσώντας τον, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ο «ποντικός» προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά η 72χρονη τον είχε γραπώσει σφιχτά και δεν τον άφηνε να κινηθεί. Πανικόβλητος, αφού έβλεπε ότι η πάλη ήταν μάλλον αμφίρροπη και ότι δεν είχε πολλές ελπίδες να φύγει εύκολα, τη δάγκωσε δυνατά στο χέρι!

Ο πόνος από τη δαγκωματιά ήταν αρκετός για να ελευθερώσει τον κλέφτη από τη λαβή της γερόντισσας-κομάντος, ο οποίος βάζοντας φτερά στα πόδια έτρεξε προς το ποδήλατο που είχε παρατημένο στην είσοδο της εκκλησίας και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν on camera, αφού ο Ιερός Ναός διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Στο μεταξύ, η 72χρονη νεωκόρος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τιρνάβου, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τη βαθιά πληγή της.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1327270

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

fm-1 News

News live !

Econews live news gr